Kaikkien aikojen kallein 8-bittinen konsoli – 24 karaatin kullattu Nintendo!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Analogue-yritys toi viime vuonna markkinoille Nt-konsolin, joka on tyylitietoinen moderni versio klassisesta 8-bittisestä Nintendo Entertainment System -laitteesta. Nyt yhtiö on lanseerannut todellisen luksusversion loppuunmyydystä laitteestaan.

Analogue on luonut The Legend of Zelda -pelisarjan 30-vuotissyntymäpäivien kunniaksi kullatun version Nt-konsolista. Laitteen tuore luksusversio erottuu takuuvarmasti muista konsoleista, sillä se on päällystetty 24 karaatin kullalla.

Kullattu Nt maksaa 5.000 dollaria, eli kymmenen kertaa enemmän kuin Analoguen 8-bittisen konsolin perusmalli. Erikoisversion mukana tulee alkuperäinen The Legend of Zelda -peli. Analoguen kultainen konsoli tulee olemaan todellinen keräilytuote, sillä sitä valmistetaan vain kymmenen kappaletta.