Lost In Music: Alma räjäytti potin Pakkahuoneella!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Lost In Music järjestettiin viikonloppuna Tampereella. Eri keikkapaikoissa ympäri kaupunkia nousi lavalle peräti yli 80 esiintyjää ja artistia. Stara oli mukana katsastamassa missä suomalainen musiikki menee tällä hetkellä. Yksi artisteista nousi ylitse muiden.

Perjantaina hienoisesta yleisökadosta kärsineellä Pakkahuoneella nähtiin merkittävä otos suomalaisesta nuoresta naisartistien katraasta. Lukuisten muiden esiintyjien lisäksi lavoille nousivat nimittäin myös Evelina, Vilma Alina ja Alma.

Lost In Music 2016, Evelina, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Evelina, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Evelina, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Evelina, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Vilma Alina, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Vilma Alina, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Vilma Alina, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Vilma Alina, Kuva: Stara

Evelina sai yleisöön liikettä ja hyvää mieltä, ja settiin mahtui myös uutta materiaalia. Varsinainen kliimaksi koettiin kuitenkin vasta aivan keikan lopussa Honey-kappaleella. Vilma Alina veti Pakkahuoneen Klubin puolilleen yleisöä, ja erityisesti Hullut asuu Kallios ja Juha88 saivat piiskattua yleisön tunnelmaa kohti kattoa.

Illan pääesiintyjäksi oli nostettu tuore tulokas Alma, jonka Karma-hitti on saanut erittäin hyvän vastaanoton niin Suomessa kuin maailmallakin. Alma otti yleisön haltuunsa välittömästi lavalle noustuaan, ja hänen lavakarismansa ei jäänyt yhdellekään katsojalle epäselväksi. Almasta tullaan kuulemaan vielä paljon.

Muita mielenkiintoisia esiintyjiä Lost in Musicissa olivat muun muassa Arttu Lindeman, Paleface, Gasellit ja Atomirotta. Keikkapaikkoina toimivat Tullikamarin Pakkahuoneen ja Klubin lisäksi muun muassa Jack The Rooster, Telakka, YO-talo, Doris ja Bar Passion.

Lost In Music 2016, Alma, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Alma, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Alma, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Alma, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Alma, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Alma, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Alma, Kuva: Stara
Lost In Music 2016, Alma, Kuva: Stara