Saara Aalto ylistetystä esityksestään: ”Sanat eivät riitä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto yllätti taannoin suomalaiset toden teolla osallistumalla Brittien X Factor -laulukilpailuun. Sittemmin yllätys on vaihtunut ylpeyteen, kun Aalto on menestynyt kilpailussa historiallisen hyvin. Eilen hänet nähtiin esiintymässä kilpailun suorassa lähetyksessä.

Katso Saaran eilinen esitys videona tästä!

Frozen-tunnuskappaleen laulanut Saara sai esimerkiksi Robbie Williamsilta vuolasta ylistystä esityksestään. Myös Saara itse oli luonnollisesti tyytyväinen.

– Olen niin onnellinen ja tyytyväinen esityksen jälkeen. Raskaan viikon jälkeen tämä esitys oli se, jonka ansiosta tuo kaikki oli sen arvoista. Se oli elämäni paras hetki. Ylitin itseni eilen, ja yleisö antoi minulle paljon virtaa ja nautin noista kahdesta minuutista todella. Kaikki se rakkaus, jota sain illalla… Sanat eivät riitä. KIITOS!, Saara kirjoitti Instagramissa.