Syksyn hittituote: Lämmitetty riippumatto jaloille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylmät jalat ovat varmasti monelle tuttu vaiva työpäivän aikana varsinkin talvella. Kaksi opiskelijaa ovat keksineet siihen ratkaisuna uuden tuotteen nimeltä The Foot Hammock. Siitä on tehty jo prototyypit ja keksijät hakevat Kickstarter-sivuston joukkorahoituksen kautta avustusta saadakseen The Foot Hammockin tuotantoon ja ihmisten käsien ulottuville.

The Foot Hammock on jaloille tarkoitettu riippumatto. Se kiinnitetään työpöydän alle sadan kilon painoa kestävän kaksipuolisen teipin ja koukun avulla. Riippumaton päällä jalat eivät ole kylmää lattiaa vasten ja ihminen saa myös rennomman asennon istuessaan pöydän äärellä.

Riippumattoja on kolmenlaisia. Ohuemmasta kankaasta tehty riippumatto on kätevä esimerkiksi kesällä. Fleecekankaasta tehty riippumatto on lämpimämpi ja pehmoinen paljaan jalan kanssa, mutta siinä voi pitää jalkoja myös silloin, kun ei halua ottaa kenkiä pois. Riippumaton kolmas versio on lämmitetty. Kankaan väliin laitetaan lämmitin, jonka lämpötilaa voi säätää haluamalleen tasolle. Tämä keksintö olisi Suomessa talvella korvaamaton toimistotyöntekijöille.