Vuosikymmenen tyhmimmät rikolliset? Tässä 10 nolointa tapausta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmalta kantautuu aina mitä uskomattomimpia tahallaan ja vahingossa tehtyjä rikoksia. Nyt Huffington Post on listannut vuoden 2014 tyhmimmät rikokset, joissa on mukana monta Starankin uutisoimaa tapausta.

1. Kannabisbrowniet

Teini toi kouluun erityisiä kannabiksella tuunattuja brownie-leivonnaisia. Hänen harmikseen opettaja halusi maistaa herkullisen näköisiä suklaaleivoksia. Kun leivoksissa ollut kannabis alkoi vaikuttaa opettajaan oppilas sai syytteen huumeen hallussapidosta, pahoinpitelystä ja huolimattomasta vaaraan asettamisesta.

2. Liian äänekäs seksi

Englantilainen Caroline Cartwright sai syytteen häirittyään naapureita liian äänekkäällä seksillä. Caroline ja hänen miehensä olivat saaneet naapureilta yli 30 valitusta siitä, miten kovaääninen Caroline on.

3. Ylinopeus

19-vuotias Ryan Quinn ajoi autolla ylinopeuskameraan ja tallensi siihen järkyttävän korkean lukeman 205 kilometriä tunnissa.

4. Rattijuopumus parkkeeratussa autossa

Floridalainen 60-vuotias France Riney sai syytteen rattijuopumuksesta, kun hän istui parkkeeratussa autossaan kuskin paikalla. Poliisi oli yrittänyt jututtaa häntä samalla, kun nainen joi raakaa vodkaa ratin takana.

5. Näpistelijät jäivät kiinni ajaessaan ympyrää

Kaksi näpistelijää jäi poliisille kiinni Idahossa. He olivat pakomatkallaan autossa ajaneet tiettyä reittiä ympäri uudelleen ja uudelleen, jonka vuoksi poliisien oli helppo ottaa heidät kiinni laittamalla tienvarrelle renkaat puhkovan piikkimaton.

6. ”Pidätyskuvani on söpö”

18-vuotias tyttö jäi kiinni huumeiden hallussapidosta. Hän piti pidätyskuvaansa niin hyvänä, että jakoi sen omalla Twitter-tilillään.

7. Masturboiva urakoitsija

Pariskunta sai kotinsa urakoitsijan kiinni housut alhaalla masturboimasta, koska olivat asentaneet taloon turvakamerat. Talon omistajat taisivat olla liian häpeissään myös itse urakoitsijansa tekosista ja iskivät hänelle syytteen tikapuiden varastamisesta.

8. Multimiljonääri virtsalla

71-vuotias multimiljonääri Robert Durst ei ilmeisesti ehtinyt löytää vessaa, kun hänet yllätti hätä. Hän virtsasi apteekin makeishyllylle ja tuli sen vuoksi pidätetyksi.

9. Seksi julkisella paikalla

Eräs pariskunta oli harrastanut seksiä julkisella paikalla roskisten välissä ja ohikulkija oli napannut heistä kuvan ja jakanut sen instagramissa. Poliisit etsivät kyseistä paria tämän kuvan avulla.

10. Steven, Stephen, Stevin?

Mies ja hänen kaksi poikaansa pidätettiin, kun he olivat hyökänneet toisen miehen kimppuun hautajaisissa mailaa ja putkia käyttäen. Pidätyksen yhteydessä oli sekavaa, kuka oli tehnyt mitäkin, kun miesten nimet olivat niin samankaltaisia. Isä oli nimeltään Steven ja pojat Stephen ja Stevin.