Jari Sillanpää julkaisi elefantin kanssa otetun kuvan – fanit järkyttyivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Thaimaan elefanttisafareilta on olemassa paljon kuva- ja videomateriaalia, joilta näkyy miten huonosti eläimiä kohdellaan. Elefantteja muun muassa lyödään teräväkärkisillä kepeillä ja pidetään huonolla ravinnolla. Tämän vuoksi myös Finnmatkat on aiemmin tiedottanut lopettavansa lomakohteissa matkat elefanttisafareille.

Nyt Jari Sillanpää tyrmistytti julkaisemalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa elefantin kanssa. Kuva on otettu Thaimaassa, jolloin Sillanpää kävi lomansa aikana vierailemassa Ayutthaya Elephant Palace -elefanttipuistossa. Kuvassa Sillanpää istuu pienen elefantin jalan päällä ja pitää elefanttia päästä kiinni leveä hymy huulillaan.

Kuva on julkaistu leikkisästi aihetunnisteella #takes2totango, mikä antaisi ymmärtää, että laulaja ei voinut aavistaa tekevänsä kuvassa mitään pahaa. Fanit ovat kuitenkin suurimmaksi osaksi antaneet Sillanpään kuulla kunniansa.

Samasta elefanttipuistosta on sosiaalisessa mediassa paljon ihmisten julkaisemia kuvia, joissa vierailijat ovat päässeet nukkuvien tiikereiden kanssa kuviin. Moni voi kuitenkin hyvin arvata, että tiikerit eivät ole sikeässä unessa omasta tahdostaan.

#takes2totango

Kuva, jonka Jari Sillanpää (@jarisillanpaa) julkaisi 9. 10ta 2016 klo 13.06 PDT

?Mi mayor sueño cumplido ???❤️

Kuva, jonka ??????•©•?????? (@cclaudiaglez) julkaisi 8. 08ta 2016 klo 4.28 PDT

#elephant#ride #tiger #象 #虎

Kuva, jonka Tsutomu Akiyama (@yamada19731973) julkaisi 10. 06ta 2016 klo 1.59 PDT