Blac Chynan äiti: ”Sinun on parempi yksinhuoltajana”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme jo muutama kuukausi sitten, kuinka Rob Kardashianilla ja Blac Chynalla on vakavia ongelmia parisuhteessa. Parin ensimmäisen yhteisen lapsen on määrä syntyä ensi kuussa. Nyt suhde on siinä pisteessä, että Blac Chynaa on kehoitettu jättämään mies ja palaamaan yksinhuoltajaksi.

28-vuotiaalla glamourmalli Blac Chynalla on kolmevuotias King Cairo -niminen lapsi räppäri Tygan kanssa. Pian hänellä on lapsi myös rikkaan suvun Rob Kardashianin kanssa. Pikavauhtia rakastuneen parin liitto on alkanut kuitenkin rakoilla jo ennen lapsen syntymistä tai avioliittoon astumista. Chynan äiti Tokyo Toni on sanonut tyttärelleen, että hänen kannattaa jättää ongelmiensa kanssa painiva Rob. Tulevan anopin mukaan Rob ei osaa pitää huolta itsestään, joten hän ei pysty pitämään huolta muistakaan. Saati rakastaa.

– Sinun on mentävä eteenpäin ja ryhdyttävä jälleen sinkkuäidiksi. Yksinkertaista. Sinun on uskottava, että kaikki kääntyy vielä parhain päin. Synnytä lapsi ja ole onnellinen, se on neuvoni, Tokyo Toni kertoi Blac Chynalle pariskunnan realityohjelman viimeisimmässä jaksossa.