Älä kysy ex-rakastajien määrää – tässä pätevä syy!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jossain vaiheessa uudessa parisuhteessa voi tulla eteen keskustelu, jossa jompi kumpi haluaa uteliaisuudestaan tietää monenko kumppanin kanssa toinen on ollut aiemmin. Seksuaaliterapeutti on kuitenkin sitä mieltä, että kumppanien määrän kysyminen on aina suuri virhe.

Seksuaaliterapeutti Tracey Cox kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että kumppanit voivat alkaa uudessa parisuhteessa utelemaan toisen entisten seksipartnereiden määrää yleensä noin kahden kuukauden seurustelun jälkeen. Kysymys voi tuntua kevyeltä, hauskalta ja kiinnostavalta, mutta lopulta se useimmissa tapauksissa päätyy vain valheisiin.

Coxin mielestä toisen partnereiden määrän tietämisellä ei tee mitään, koska luku itsessään ei kerro niin paljon kuin se millaisissa tilanteissa kumppaneiden kanssa on ollut. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitsisi tietää toisesta niin paljon yksityiskohtia, että lähtisi jatkamaan uteluaan pidemmälle.

Coxin mukaan ihmiset räätälöivät vastauksensa aina sen mukaan kuka sitä kysyy. Ihmiset eivät yleensä kerro totuudenmukaista partnerien määrää toiselle. Tämän vuoksi edellisistä kumppaneista ei kannata kysyä koska se yllyttää toista kertomaan suhteessa ensimmäisen valheensa.