Chrissy Teigen avasi Rihannan posteja – ei tiennyt sen olevan laitonta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Chrissy Teigen oli Ellen DeGeneresin vieraana The Ellen Show -keskusteluohjelmassa. Teigen kertoi, että hänen mielestään on hienoa ajatella, että he asuvat nyt Rihannan entisessä talossa. Teigen myös paljasti, että Rihannan postia tulee heille edelleen aika ajoin.

Chrissy Teigen kertoi juontajalle huolettomasti, että Rihannan laskuja ja faniposteja tulee heille edelleen. DeGeneres kysyi naiselta heti, että avaako hän laulajan postia. Teigen myönsi iloisesti lukeneensa Rihannan postit, koska ei saa omaakaan fanipostia.

Juontaja näpäytti nopeasti mallia kertomalla, että toiselle ihmiselle osoitetun postin avaaminen on laitonta. Teigen alkoi häpeillen nauramaan ja paljasti, että hän ei tiennyt tekevänsä väärin. Teigen toivoi DeGeneresin leikkaavan tämän kohdan haastattelusta pois, mutta juontajan ilme paljasti heti, että hän ei todellakaan tule jättämään ohjelmastaan makeinta paljastusta esittämättä.