Kengurun ihana aamurutiini – vaatii ihmiseltä halauksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eläinlajit kaipaavat läheisyyttä samalla tavalla kuin ihmisetkin, mutta yleensä ne hakevat sitä kuitenkin vain omilta lajitovereiltaan. Nyt videolla nähdään suloinen kenguru, joka tulee aina aamuisin halaamaan ihmisiä.

The Dodo on julkaissut YouTube-kanavallaan hellyttävän videon, jossa nähdään pieni orvoksi jäänyt kengurunpoikanen. Kengurulla on todella suloinen aamurutiini, johon kuuluu se, että se etsii ensitöikseen ihmisen, jota se menee heti halaamaan.

Videolla nähdään miten pienikokoinen kenguru on tullut halaamaan naista. Nainen on kumartunut kengurun luo ja kenguru on kietonut käpälänsä naisen ympärille. Kenguru nauttii halailemisesta silminnähden ja painaa päätään naisen hartiaa vasten.