Rod Stewart lyötiin ritariksi – on nykyisin nimeltään Sir Roderick

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocklegenda Rod Stewartia voidaan nykyisin kutsua myös nimellä Sir Roderick. Mies sai ritariarvonsa populaarikulttuurissa menestymisen ansiosta. Laulaja on 71-vuotias.

Keskiajan ritarilaitoksesta alkunsa saanut ritarinarvo myönnetään perinteisesti korkeissa viroissa oleville virkamiehille. Useat julkkikset ovat myös saaneet Sir tai Dame-arvonimen. Nyt joukkoon astuu 1960-luvun loppupuolella rokkitähdeksi noussut Rod Stewart.

Rod Stewart, oikealta nimeltään Roderick David Stewart, tuli tunnetuksi The Jeff Beck Group -yhtyeen riveissä. Hän suuntasi soolouralle vuonna 1969. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muiden muassa Da Ya Think I’m Sexy?, Sailing ja Have I Told You Lately. Hänellä on kahdeksan lasta viiden eri naisen kanssa.