Sukeltaja tallensi harvinaisen näyn – valas iskeytyi pintaan aivan vieressä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valaat ovat majesteettisia merten jättiläisiä, joita monet haluaisiat epäilemättä nähdä edes kerran elämässään omin silmin. Australialainen valokuvaaja Beau Pilgrim pääsi taannoin tekemään lähikohtaamisen ryhävalaan kanssa. Hän ikuisti hetken upeaksi videoksi.

Pilgrim oli sukeltamassa Tyynellä valtamerellä sijaitsevan Tongan läheisyydessä. Mies kuvasi uivaa valasta, kun valtava eläin nousi yhtäkkiä pintaan aivan hänen lähellään.

– Se oli yksi epätodellisimmista ja upeimmista kokemuksista koskaan, mies kirjoitti Facebookissa.

Valas kävi lähes kokonaan meren pinnan yläpuolella, ja kuvaaja onnistui ikuistamaan upean ja ainutlaatuisen näyn kamerallaan. Beau Pilgrimillä oli onnea matkassa, sillä eläin laskeutui vain metrien päähän hänestä.

– Melkoinen adrenaliinirysäys, Pilgrim kuvailee.