17-vuotias poika meikkifirman mainoskasvoksi – lahjakkuus löytyi netistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen kosmettiikka-alan jättiyritys CoverGirl on yksi maailman tunnetuimmista meikkibrändeistä. Yritys on vuosien saatossa palkannut mainoskasvoikseen tunnettuja naisia populaarikulttuurin parista tai lahjakkaiden mallilupausten joukosta. Nyt nuori mies pääsi meikkifirman mainoskasvoksi ensimmäistä kertaa.

CoverGirl on palkannut 17-vuotiaan James Charlesin yhtiönsä eturivin malliksi. Newyorkilainen artisti on saavuttanut runsaasti fanijoukkoa ja menestystä sosiaalisessa mediassa kuva- ja videoblogeillaan. Hänellä on pelkästään Instagramissa liki 600.000 tykkääjää. James on maailman ensimmäinen CoverBoy.

– Toivon, että voisin ensimmäisenä miespuolisena CoverGirl-mallina antaa inspiraatiota ja itsevarmuutta myös muille, jotta he uskaltaisivat kokeilla meikkaamista. Jos tällainen 17-vuotias kundi voi meikata, niin varmasti myös sinä voit. Pääasia, että rakastat itseäsi sellaisena kuin olet, James Charles napauttaa BuzzFeedin haastattelussa.

CoverGirlin mainoskasvoina ovat aiemmin olleet muun muassa Tyra Banks, Katy Perry, Rihanna ja Taylor Swift. Myös Sofia Vergara ja Ellen DeGeneres ovat liputtaneet meikkiyhtiön nimissä. CoverGirl on perustettu Yhdysvaltojen Marylandissa vuonna 1961.

I am so beyond excited and overwhelmed and happy and astonished and of course, SHOOK, to announce that I am the newest face of @covergirl. First ever male ambassador for the brand and I am so honored and excited to be working with such an iconic brand. I started my Instagram one year ago to inspire others and as an artistic outlet to challenge myself creatively. I truly hope that this shows that anyone and everyone can wear makeup and can do anything if you work hard. I can't wait to share with you all what we have in store, but trust me when I say it's gonna be real good. ?? make sure you check out @covergirl's page for more info coming soon, and my new bff @katyperry as well for a cute pic! ? Thank you all so much. This would not be possible without all of you.

A photo posted by JAMES CHARLES (@jcharlesbeauty) on