17-vuotias poika meikkifirman mainoskasvoksi – lahjakkuus löytyi netistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen kosmettiikka-alan jättiyritys CoverGirl on yksi maailman tunnetuimmista meikkibrändeistä. Yritys on vuosien saatossa palkannut mainoskasvoikseen tunnettuja naisia populaarikulttuurin parista tai lahjakkaiden mallilupausten joukosta. Nyt nuori mies pääsi meikkifirman mainoskasvoksi ensimmäistä kertaa.

CoverGirl on palkannut 17-vuotiaan James Charlesin yhtiönsä eturivin malliksi. Newyorkilainen artisti on saavuttanut runsaasti fanijoukkoa ja menestystä sosiaalisessa mediassa kuva- ja videoblogeillaan. Hänellä on pelkästään Instagramissa liki 600.000 tykkääjää. James on maailman ensimmäinen CoverBoy.

– Toivon, että voisin ensimmäisenä miespuolisena CoverGirl-mallina antaa inspiraatiota ja itsevarmuutta myös muille, jotta he uskaltaisivat kokeilla meikkaamista. Jos tällainen 17-vuotias kundi voi meikata, niin varmasti myös sinä voit. Pääasia, että rakastat itseäsi sellaisena kuin olet, James Charles napauttaa BuzzFeedin haastattelussa.

CoverGirlin mainoskasvoina ovat aiemmin olleet muun muassa Tyra Banks, Katy Perry, Rihanna ja Taylor Swift. Myös Sofia Vergara ja Ellen DeGeneres ovat liputtaneet meikkiyhtiön nimissä. CoverGirl on perustettu Yhdysvaltojen Marylandissa vuonna 1961.

https://www.instagram.com/p/BLb4xYUAUT-/

https://www.instagram.com/p/BLFFJHegNrg/

https://www.instagram.com/p/BKWsERNA6Oc/

https://www.instagram.com/p/BJx6e2nAGNc/

https://www.instagram.com/p/BH0kaTGg8lE/

https://www.instagram.com/p/BC8-d1lDEF0/

https://www.instagram.com/p/BBYp_GTjEJj/