Breaking Bad -tähti paljastaa: Minua epäiltiin pomoni murhasta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Bryan Cranston tunnetaan parhaiten Breaking Bad -sarjan rikoksen teille päätyneen Walter Whiten roolista. Nyt mies on kertonut olleensa epäiltynä murhasta tosielämässä. Paljastus tapahtui Jimmy Fallonin The Tonight Show -keskusteluohjelmassa, jossa tähti oli kertomassa uudesta A Life In Parts -elämänkertakirjastaan.

Bryan Cranston kertoi työskennelleensä hetken aikaa tarjoilijana veljensä kanssa 1970-luvulla. Työpaikkana oli Floridassa sijaitseva ravintola. Cranstonin esimiehenä toiminut Peter-niminen kokki oli miehen mukaan hyvä tekemään ruokaa, mutta muuten hirveä ihminen.

Näyttelijän mukaan hän ja muut tarjoilijat vitsailivat usein ääneen pomonsa murhaamisesta. Cranston ja hänen veljensä lopettivat jossain vaiheessa työt matkustaakseen moottoripyörillä pohjoiseen. Pian tämän jälkeen poliisit ilmaantuivat ravintolaan, ja alkoivat haastattelemaan työntekijöitä.

Viranomaiset paljastivat jonkun tappaneen ravintolan kokin. Vaikka kaikki työntekijät myönsivät poliiseille vitsailleensa hänen murhaamisesta, asettui epäilys Bryan Cranstonia ja hänen veljeään kohtaan. Miehet olivat nimittäin epäilyttävästi ottaneet lopputilin samoihin aikoihin, kun Peter tapettiin.

Bryan Cranston ja hänen veljensä olivat siis hetken aikaa epäiltyjä esimiehensä murhasta. Miehet vapautuivat kuitenkin myöhemmin syytteistä. Huffington Post -lehden mukaan viranomaisille selvisi prostituoidun houkutelleen kokin taloon, jossa eri taho murhasi hänet.