Hyvästit kengännauhojen solmimiselle – uutuustuote ihastuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kenkämallistot ja tyylit muuttuvat jatkuvasti. Olipa kyseessä sitten lenkkarit, tennarit tai maiharit, niin kengät suljetaan yleensä samanlaisilla nauhoilla. Nyt markkinoille hamuaa Hickies-kengännauhat, jotka pysyvät kengässä ainiaan ilman solmuja tai rusetteja.

Hickies-kengännauhat ovat olleet markkinoilla jo tovin, mutta nyt niistä on kehitelty käyttäjäkokemusten perusteella entistäkin parempi versio. Kickstarter-kampanjallaan rahoitusta hakeva yritys kertoo, että kenkiin asennettavat silmukat ovat helppokäyttöisiä ja ne tekevät kengistä istuvammat. Joustavat silmukat muotoutuvat kengän ja jalan mukaan.

Uudenlaiset kengännauhat eivät aukea kesken juoksulenkin tai kiristä liikaa. Hickiesien massavalmistus aloitetaan kampanjan toteutumisen jälkeen ja uudenlaisia kengännauhoja toimitetaan yhtiön mukaan ympäri maailmaa. Nämä kengännauhat ovat ainakin lapsiperheiden ja urheilijoiden mieleen.