Kaikkien aikojen luontodokumentti saa jatkoa – Planet Earth 2 -traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

BBC-kanavan tuottama Planet Earth, eli Planeettamme Maa, lukeutuu kaikkien aikojen suosituimpiin ja kalleimpiin luontoa käsittelleisiin dokumenttisarjoihin. Vuonna 2006 julkaistussa sarjassa tutustuttiin planeettamme eri kolkkien monimuotoiseen luontoon teräväpiirtokuvan ja David Attenboroughin kertojaäänen saattelemana.

Nyt maailmanlaajuiseksi hitiksi kohonnut Planet Earth on saamassa jatkoa. 4K-resoluutiolla kuvattu Planet Earth 2 saa The Independent -lehden mukaan ensiesityksensä BBC One -kanavalla tämän vuoden marraskuussa. Edeltäjän tapaan luontodokumentin kertojana toimii Sir David Attenborough.

Planet Earth 2 -traileri on nyt julkaistu, ja se on katsottavissa Youtubessa. Sigur Ros -yhtyeen musiikin säestämän trailerin perusteella maapallon luontoa päästään tälläkin kertaa ihmettelemään upeiden kuvien voimin.