Koira tuhosi kodin muutamassa tunnissa – tässä tulos videona

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla koiranomistajilla on kokemusta siitä, että heidän rakas lemmikkinsä tuhoaa kodin irtaimistoa ja laittaa koko kodin sisustuksen uuteen kuntoon sillä välin kun omistaja on poissa kotoaan. Tällä kerralla omistaja löysi melkoisen sotkun kotoaan kun hän oli jättänyt kolme koiraansa keskenään taloon.

Kolmesta koirasta huolimatta näytti kuitenkin siltä, että koko sotkun oli loihtinut yksin perheen uusin tulokas. Nuori Boomer-niminen newfoundlandinkoira istuu ylpeänä sotkun keskellä ja ottaa omistajan reaktion tyynesti vastaan kun nainen tulee kotiin ja huomaa mitä on tapahtunut.

Energinen Boomer on sotkenut kodin jokaisen huoneen ja vetänyt ja repinyt lattialle kaiken mikä on tarttunut koiran hampaisiin. Boomeria ei näytä tilanne juuri kaduttavan vaan se läähättää tyytyväisenä ja nauttii työnsä hedelmistä omistajan ihmetellessä muuttunutta sisustustaan.