Miehen tasapaino petti väärässä paikassa – tuhansien eurojen vahingot elektroniikkakaupassa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokaisen shoppailijan painajainen on se, että sattuisi pienellä virheliikkeellä tuhoamaan tuhansien eurojen arvosta myynnissä olevia tuotteita. Tuoreella Youtube-videolla päästään seuraamaan juurikin tällaista tilannetta.

Kodinkoneketju HBH Woolacottsin Youtube-kanavalla julkaistulla videolla asiakkaan uskomattoman huonoa tuuria edustava moka on päätynyt turvakameran ikuistamaksi. Liikkeessä oleva mies tönäisee vahingossa yhden näytteillä olevista televisioista kumoon. Tästä syntyy kammottava dominoefekti kaatuvan tv:n työntäessä lattialle myös sen takana olleen taulutelevision.

Mies lähtee perääntymään, jolloin hän kaataa myös selkänsä takana olleet televisiot lattialle. Paikalle saapuva työntekijä ei voi reagoida uskomattomaan tilanteeseen kuin päätään pudistellen. HBH Woolacottsin mukaan asiakais onnistui painajaismaisella virheliikkeellään aiheuttamaan vahinkoa 5.000 punnan, eli noin 5.500 euron edestä.