Mallikaunotar puristeli 100 miehen jalkoväliä kadulla – tässä video!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksuaalinen ahdistelu on naisille monissa maissa todella yleistä. Naiset voivat kokea epäsopivaa koskettelua tuntemattomilta miehiltä ohimennen kadulla tai vaikkapa ruuhkaisissa julkisen liikenteen kulkuvälineissä.

Nyt eräs nainen päätti näyttää sadalle miehelle miltä epämääräinen kopelointi tuntuu. Facebookissa on alkanut leviämään kulovalkean tavoin video, jossa dominikaanilainen malli kävelee ulkona puristellen miehiä haaruksista. Naisen tavoitteena on puristella sadan tuntemattoman miehen haaruksia kävellessään miesten ohi.

Miehillä on todella yllättynyt reaktio siihen kun tuntematon kaunis nainen lähestyy heitä ja puristaa heidän sukukalleuksiaan täysin varoittamatta. Mielen pahoittamisen sijaan moni mies tuntuu kuitenkin olevan vain otettu siitä, että kaunis nainen koskettaa heitä epäsoveliaalla tavalla.