Starbucks yhdisti oluen ja kahvin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Starbucks-kahvilaketju lanseerasi taannoin iltamenun, jonka valikoima koostuu baarityylisistä tuotteista. Listalla on mukana juoma, jossa yhdistyvät kaksi suomalaisten suosimaa asiaa, kahvi ja olut. Tässä tapauksessa kyse ei kuitenkaan ole mistä tahansa markettilagerista jonka sekaan on kaadettu Kulta Mokkaa.

Espersso Cloud IPA koostuu Indian pale ale -oluesta johon lisätään shotillinen kylmää espressoa. Oluen pinnalla on kahvivaahtoa, ja juomassa on myös häivähdys appelsiinin sekä vaniljan makua. Yhdistelmä voi kuulostaa erikoiselta, mutta juoman kehitellyt Justin Burns-Beach vakuuttaa sen räjäyttäneen ainakin hänen tajuntansa.

Juomayhdistelmän kehittelemiseen meni kokonainen vuosi. Starbucksin samalla virkistävää että rentouttavaa Espresso Cloud IPAa esitellään yhtiön Youtubessa jakamalla tuoreella videolla.