Sukeltajan painajainen videolle – valkohai tunkeutui suojahäkin sisään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikon rannikolla kuvatulla videolla nähdään pelottava tilanne, jossa valkohai onnistui tunkeutumaan sukeltajaa siltä suojelleen häkin sisään. Häkissä ollut mies kuitenkin selvisi tilanteesta hengissä nopean päättelyn ja toiminnan avulla.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään kuinka hai onnistuu jollain tavoin päätymään häkin sisään kaltereista huolimatta. Hämmennyksen valtaan joutunut eläin riehuu hetken aikaa häkissä, kunnes se pääsee vapaaksi ja ui tiehensä. Veden pinnan yläpuolella olevat ihmiset odottavat hetken aikaa, peläten selkeästi pahinta.

Suojaavassa häkissä ollut sukeltaja nousee kuitenkin pian pintaan vailla naarmuakaan. Kyseessä oli kokenut sukeltaja, joka ui nopeasti häkin ulkopuolelle hain ilmaantuessa sisään. Hän pysytteli tyynenä häkin alapuolella, ja kiipesi takaisin häkkiin hain poistuttua sen sisältä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat