Isä soitti vauvalle kehtolaulun pianolla – pikkuisen reaktio sulattaa sydämet

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset nauttivat musiikista ja innostuvat helposti tanssimaan kun kuulevat rytmikkäitä kappaleita. Pienet lapset yleensä myös rauhoittuvat kuuntelemaan kun musiikki on hitaampaa, ja vauvat saattavat jopa nukahtaa vanhempiensa laulamiin kehtolauluihin.

Pianoa soittava perheenisä on julkaissut BeardedPiano-nimisellä YouTube-kanavalla suloisen videon, jossa hän soittaa Sam-nimiselle pojalleen pianoa. Poika on isänsä sylissä vauvan kantorepussa ja kuuntelee kun isä alkaa soittamaan pianolla Brahms’ Lullaby -nimistä kehtolaulua.

Heti soiton alkaessa vauva alkaa haukottelemaan ja pikkuisen luomet alkavat tuntumaan raskailta. Vauva rauhoittuu kehtolaulun edetessä nopeasti ja alkaa nukkumaan ennen kuin kappale edes päättyy.