Tämä jäätelökakku onnistuu aina – tee yhdessä lasten kanssa

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lastenkutsuille on helppo suunnitella tarjottavia herkkuja, sillä ipanat innostuvat yleensä kaikesta makeasta. Mikäli haluaa hetkellisesti heivata terveysintoilut nurkkaan ja hemmotella jälkikasvuaan todellisella sokeripommilla, voi turvautua esimerkiksi nettivideolla esiteltävään jäätelökakkureseptiin.

PureWow-sivusto on julkaissut videon, joka sopii koko perheen kuolattavaksi. Videolla kerrotaan, kuinka ipanoiden kanssa voi valmistaa jäätelökakun KitKat-patukoiden ja vaniljajäätelön avulla. Samalla idealla onnistuu toki jäätelökakun valmistaminen muistakin suklaapatukoista.

Lado muovitettuun vuokaan kerroksittain jäätelöä ja suklaapatukoita. Pakasta yön yli. Kuorruta koko komeus suklaakastikkeella, pakasta vielä kerran ja tarjoile. Helppo ja herkullinen jäätelökakku saa lisänäköä koristeista.