Cheryl Colen vatsa jo pyöristynyt? Vauvahuhut kiihtyvät entisestään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -yhtyeen 23-vuotias jäsen Liam Payne seurustelee itseään kymmenen vuotta vanhemman laulaja Cheryl Fernandez-Versinin, eli tutummin Cheryl Colen kanssa. Fanit ovat jo jonkin aikaa arvelleet naisen odottavan lasta, mutta pariskunta ei ole vieläkään varmistanut vauvauutisia.

Huhumylly alkoi pyörimään pariskunnan ympärillä jo keväällä, kun nainen ilmoitti luopuvansa The X Factor -ohjelman tuomaripestistä. Nyt nainen on hehkunut Liam Paynen vierellä punaisella matolla mekossa, joka näyttäisi paljastavan jo hieman pyöristyneemmän vatsan.

Pariskunta oli Pariisissa Global Gift Gala -tapahtumassa ja käväisi myös punaisella matolla kuvattavana. Cheryl Colen haalean persikan värinen iltapuku myötäilee vartaloa, jonka vatsan seutu näyttäisi tavallista pyöreämmältä.

Fanit ovat varmoja siitä, että pariskunta odottaa lasta, mutta The Sun -lehden mukaan Cole ja Liam eivät ole vieläkään myöntäneet tai kieltäneet asiaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash