Apple valmistautuu uuteen julkistukseen – uusi MacBook tulossa?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teknologiajätti Apple toi iPhone 7 -puhelimen markkinoille vasta muutama viikko sitten. Nyt yhtiön uskotaan valmistautuvan kuitenkin jo tuoreimpaan julkistukseen, uusimman tietokonemallinsa esittelyyn lokakuun lopussa.

Applen uskotaan julkistavan tuoreimman MacBook Pro -mallin 27. lokakuuta. Uuden kannettavan tietokoneen odotetaan olevan aikaisempia malleja ohuempi. Huhujen mukaan laitteessa on myös kokonainen kosketusnäyttörivi, jonka näppäimet ovat muokattavissa.

Recode-sivuston mukaan uuden tietokonemallin lanseeraukseen viittaa muun muassa taannoinen MacOS Sierra -käyttöjärjestelmän julkaisu. Mikäli huhut pitävät paikkansa, saapuu MacBook Pro -malli kauppoihin sopivasti joulumarkkinoiden aikoihin.