Mies väittää olevansa vuohi – video vetää hiljaiseksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan esittämä ohjelmasarja My Strange Addiction esittelee ihmisiä, joiden elintavat eroavat huomattavasti valtaväestön normeista. Olemme muun muassa esitelleet vauvoina eläviä aikuisia ja patjoja syöviä henkilöitä. Nyt jamaicalainen mies teki ohjelmasta oman versionsa.

Netissä aktiivisesti videoitaan ja kuviaan julkaiseva KyngTavii on luonut oman kuvitteellisen jakson My Strange Addiction -sarjaan. Mies väittää videolla elävänsä kuin vuohi. Hän viettää aikaansa märehtivien sorkkaeläinten kanssa ja valittaa, etteivät ihmiset ymmärrä hänen sielunmaisemaansa.

KyngTavii kertoo myös saattanensa tyttöystävänsä, eli uuhen raskaaksi. Yleensä ihmisen ja vuohen risteytystä pidetään symboliikassa saatanallisena jumalolentona. Vaikka video on pelkkä sketsi, ovat monet luulleet vloggarin olevan tosissaan. Onneksi se on kuitenkin pelkkää parodiaa.