Rihanna luopui rastoista – tässä muodonmuutoksen tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna osaa säväyttää aina näyttävällä tyylillään, jota monet muut naiset ympäri maailmaa alkavat heti kopioimaan. Rihanna on tuonut muotiin monia eri hiustyylejä, joista viimeisimmässä kaunotar laitatti itselleen rastat. Tämä villitys loppui kuitenkin nopeasti.

Rihanna esitteli uusia pitkiä hiuksiaan ensin Instagram-tilillään, minkä jälkeen hänet nähtiin New Yorkin kaduilla kävelemässä huikean pitkissä ja paksuissa mustissa rastoissa. Rastat sopivat naiselle erinomaisesti ja moni ylisti naisen tyyliä, mutta laulaja päätti kuitenkin nopeasti luopua rastoista.

28-vuotias Rihanna on poistanut rastalisäkkeensä, mutta päättänyt edelleen jatkaa pitkillä hiuksilla. Tällä hetkellä naisella on mustat pitkät kiharat, jotka laskeutuvat tuuheina aina keskiselkään saakka. Rihanna on myös pukeutunut naisellisemman hiustyylinsä mukaisesti hieman hillitymmin, mikä kuitenkin räväkän kaunottaren kohdalla tarkoittaa näyttäviä gepardihousuja.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash