Rob Kardashian julkaisi motivaatiokuvan – kilot saavat kyytiä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rob Kardashianin ja Blac Chynan ensimmäisen yhteisen lapsen on määrä syntyä ensi kuussa. Vaikka parisuhteen kerrotaan rakoilleen pitkin raskautta, odottaa ainakin tuleva isukki lapsen syntymää kuin kuuta nousevaa. Hänellä on myös motivaatiota tulevaan.

Rob Kardashian on julkaissut Instagramissa motivaatiokuvan hänestä ja tulevasta vaimostaan Blac Chynasta. Kuvassa pariskunta näyttää huomattavasti hoikemmalta ja nuoremmalta. Rob on kommentoinut kuvaan, että lapsi syntyy neljän viikon aikana ja sen jälkeen on aika karistaa raskauskilot sekä äidiltä että isältä.

28-vuotiaalla glamourmalli Blac Chynalla on kolmevuotias King Cairo -niminen lapsi räppäri Tygan kanssa. Pian hänellä on lapsi myös rikkaan suvun Rob Kardashianin kanssa. Pikavauhtia rakastuneen parin liitto on ollut aikamoista soutamista ja huopaamista. Heidän elämästään on tehty myös realitysarja.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat