Hurja video! Henkilöauto pantiin murskaimeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metalliromun kierrättämisessä käytetyt teolliset murskaimet saavat aikaan melkoista tuhoa. Tämä selviää internetin lukuisilla videoilla, joissa murskainten lähes mitä tahansa kappaleiksi repiviin hampaisiin heitetään erilaisia esineitä.

Tuoreella Youtube-videolla romutetaan kokonainen henkilöauto. Turkkilaisen CVS Techologies -yhtiön murskain hävittää ajoneuvon hurjalla tehokkuudella ja nopeudella.

Auto tuhoutuu laitteen toimesta lähes kokonaan vain parin minuutin aikana. Videon Youtube-kuvailun mukaan murskain muuttaa metalliromun 20-50 millimetrin paksuisiksi levyiksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.

Uusimmat