Työntekijöitä tarkkailtiin – katosta kurkisteli kissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joissakin yrityksissä seurataan työntekijöiden toimia erilaisten valvonta- ja seurantalaitteiden avulla. Videointi, kulunvalvonta ja puhelunauhoitukset takaavat, että palkollisten työmoraali vastaa heille asetettuja säädöksiä. Japanilaisessa toimistossa työntekoa seurasi kissa.

Netissä leviää hauska Twitter-kuva, joka on otettu Japanissa sijaitsevasta toimistosta. Konttorin katossa on valvontakameralle tarkoitettu reikä, mutta tallentavan kameran sijaan katosta kurkistaa kissa. Tarina ei kerro, miten eläin on päätynyt toimiston kattorakennelmiin.

Kissat mahtuvat sujahtamaan ahtaisiin paikkoihin. Uskomusten mukaan mirrit mahtuvat kaikista päänsä kokoisista väleistä. Osa kotikissoista on kuitenkin pulskassa kunnossa ja Karvista muistuttavista kateista on ketteryys kaukana.