Cristiano Ronaldo astui Buddha-patsaan päälle – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Real Madrid -jalkapallojoukkueen riveissä pelaavalla Cristiano Ronaldolla on niin tunnollisia ja intohimoisia faneja, että heidän silmissään mies ei pysty tekemään varmasti mitään väärin. Nyt Ronaldo on kuitenkin onnistunut suututtamaan todella suuren joukon ihmisiä vain yhden kuvan ansiosta.

31-vuotias portugalilainen Cristiano Ronaldo julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa Buddha-patsaan kanssa. Ronaldo on ottanut sellaisen poseerausasennon, että hänen toinen jalkansa on nostettuna patsasta ympäröivän kehyksen päälle. Ronaldo ei varmasti pitänyt tätä erikoisena asiana, mutta moni muu piti asentoa todella uhkaavana ja loukkaavana.

Vaikka kuva saikin alle vuorokauden sisällä 1,8 miljoonaa tykkäystä, yli 20.000 kommentista suurin osa oli negatiivisia. Kommentoijien mukaan Ronaldo häpäisi Buddha-patsaan pitämällä jalkaa sen päällä, minkä vuoksi moni fani kommentoi lopettavansa kuvan ansiosta hänen kannattamisensa.

Bom dia

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on