Pimeässä vilkkuva levysoitin nostaa bileet uudelle tasolle

Digi Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vinyylilevyjen hinnat ovat kohonneet uuden nousun ja suosion myötä huomattavasti. Nyt markkinoille on tullut erikoinen levysoitin, jolla saa soitettua levyjä näyttävämmin kuin koskaan aiemmin. Illuminate Turntable toistaa levyt LED-valojen vilkkuessa.

Läpinäkyvän levysoittimen sisällä vilkkuvat valot tekevät musiikin kuuntelusta retroaikaan sijoittuvan discoshow’n. Levysoittimen valot välkkyvät musiikin tahdissa. Soittimessa on myös USB-paikka, jonka avulla vinyylilevyn sisällön voi tallentaa digitaaliseen muotoon. Levysoitinta myydään muun muassa Firebox-verkkokaupassa.

Vinyylilevyjen kulta-aika rapistui 1980-luvun lopulla digitaalisten CD-levyjen yleistymisen myötä. Viime vuosina vinyylit ovat tulleet taas muotiin alan harrastajien keskuudessa. Vinyyleissä kiehtovat niiden omalaatuinen, hieman rahiseva soundi ja näyttävämpi kansitaide.

levari319102016