Snooki suurennutti rintansa – Jwoww ei edes huomannut muutosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shore -televisiosarjasta julkisuuteen singahtanut pienikokoinen Nicole Snooki Polizzi on nykyään pullantuoksuinen kotiäiti. Snookilla on kaksi lasta, neljävuotias Lorenzo ja kaksivuotias Giovanna. Nyt 142-senttinen nainen on ottanut kokoonsa nähden suurehkot silikonit.

Plastiikkakirurgiaan nuoresta iästään huolimatta turvautunut 28-vuotias Snooki on ottanut C-kupin silikonit. Hän haluaa kertomansa mukaan näyttää hyvältä jo nyt, eikä vasta viisikymppisenä lasten saamisen jälkeen. Awestruckin julkaisemalla videolla nähdään, kun perheenäiti yllättää parhaan kaverinsa Jenni Jwoww Farleyn kertomalla isoista rinnoistaan, jotka hän on ottanut salaa ja kaverilleen kertomatta.

Snooki paljastaa, että videon kuvaamisen aikaan leikkauksesta on kulunut viikko, ja hänestä tuntuu kuin nännit putoaisivat. Silti silikonit ovat antaneet toivottua täytettä hänen rintoihinsa pitkäaikaisen imettämisen jälkeen. Kun itsekin silikonirinnat ottanut Jwoww saapuu paikalle, ei hän aluksi edes huomaa ystävänsä uutta ja uhkeampaa povea. Pian ystävä kuitenkin hämmästyy, ettei Snooki ole kertonut isosta leikkauksesta hänelle.

nic and Jenni shooting for #MomsWithAttitude ?

A photo posted by Official Snooki FANPAGE? (@snookinic) on