Trendi leviää Yhdysvalloissa – Nyt koristellaan halloween-kuusi joulukuusen tapaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useiden suomalaisperheiden olohuoneisiin ilmestyy loppuvuodesta näyttävästi koristeltu joulukuusi, mutta osassa yhdysvaltalaiskoteja löytyy jo nyt toisenlainen kuusi. Tuorein trendi Atlantin valtameren toisella puolella ovat halloween-kuuset.

Punaisten pallojen, tonttujen, kynttilöiden ja joulutähtien sijaan halloween-kuusi koristellaan tietenkin lokakuisen juhlapäivän teemaan sopivasti. Halloween-kuusissa nähdään muun muassa irvisteleviä kurpitsoja, luurankoja ja aaveita. Latvan tähden saattaa korvata esimerkiksi suippomallinen noidan hattu.

Koska halloween ja joulu ovat ajankohdiltaan lähellä toisiaan, ei muovikuusen omistavien tarvitse edes viedä puuta varastoon juhapäivien välillä. Halloween-kuusia päästään ihmettelemään Instagramissa #halloweenchristmastree-tunnisteella jaetuissa kuvissa.

 

It's the most wonderful time of the yeaaaar!!!! #halloweenchristmastree #halloween #skeleton

A photo posted by | Carmilla Rove | (@rovecomatose) on