Hot dog -nakkikone voi olla kotien seuraava hittiostos

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hot dogissa halkaistun sämpylän väliin pannaan perinteisesti joko nakki tai makkara. Mikäli nakkisämpylästä haluaa tehdä luksusversion, voi perinteisen täytteen korvata esimerkiksi jauhelihapötköllä. Ham Dogger valmistaa hodaritäytteet oikean kokoiseksi.

Firebox-sivustolla on myynnissä Ham Dogger -unelmalahja isänpäiväksi. Kaksiosainen vekotin valmistaa hodaritäytteitä jauhelihasta tai vaikkapa falafeltaikinasta. Yhteen satsiin mahtuu noin sata grammaa jauhelihaa.

Ham Doggerin voi pestä käytön jälkeen astianpesukoneessa. Tuotteella on hintaa alle 20 euroa, mutta siitä saattaa tulla yksi grillibileiden suosituimmista laitteista. Keittiötarviketta on aikoinaan myyty myös amerikkalaisella ostoskanavalla.

hodarikone125102016x
firebox.com
hodarikone225102016x
firebox.com