Kivennäisvesi on loistava korupuhdistaja – näin saat lisää kiiltoa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kivennäisvesi on monille mieluinen janojuoma, mutta sen avulla pystyy myös putsaamaan sormuksista pinttyneen lian todella tehokkaasti. Kivennäisveden avulla tummunut ja likainen sormus puhdistuu puolen tunnin aikana ilman sen suurempia ponnisteluita.

Kivennäisveden kuplat tarttuvat Daily Mail -lehden mukaan sormukseen heti kun sormus pudotetaan kuplavedellä täytettyyn lasiin. Kuplat tarttuvat metallin päällä oleviin epäpuhtauksiin ja hajottavat niitä todella tehokkaasti.

Kivennäisvesi toimii samalla tavalla kuin koruliikkeiden puhdistusnesteet. Puhdistamisen eteen ei tarvitse itse nähdä vaivaa juuri ollenkaan, koska vesi tekee kaiken työn ihmisen puolesta puolen tunnin aikana, minkä jälkeen koru vain huuhdellaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat