Paljastuskuvat julkaistiin! Kardashianin kihlattu suuteli laulajaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo muutama kuukausi sitten, kuinka Rob Kardashianilla ja Blac Chynalla on vakavia ongelmia parisuhteessa. Parin ensimmäisen yhteisen lapsen on määrä syntyä ensi kuussa. Nyt suhde on siinä pisteessä, että Blac Chynaa on kehoitettu jättämään mies ja palaamaan yksinhuoltajaksi.

Tänään suhde sai uuden kolauksen, kun Radar Online julkaisi haltuunsa saamat valokuvat, joissa Chyna suutelee toisen miehen kanssa. Maaliskuussa ikuistetuissa kuvissa Chyna suutelee laulaja Pilot Jonesia, kun he olivat juhlimassa Atlantassa. Kuvat ovat uusin takaisku suhteessa, joka on ollut vaikeuksissa alusta saakka.

28-vuotiaalla glamourmalli Blac Chynalla on kolmevuotias King Cairo -niminen lapsi räppäri Tygan kanssa. Pian hänellä on lapsi myös rikkaan suvun Rob Kardashianin kanssa. Pikavauhtia rakastuneen parin liitto on alkanut kuitenkin rakoilla jo ennen lapsen syntymistä tai avioliittoon astumista. Chynan äiti Tokyo Toni on sanonut tyttärelleen, että hänen kannattaa jättää ongelmiensa kanssa painiva Rob. Tulevan anopin mukaan Rob ei osaa pitää huolta itsestään, joten hän ei pysty pitämään huolta muistakaan.

RadarOnline, Splash
RadarOnline, Splash
RadarOnline, Splash
RadarOnline, Splash