Frendit-sarjan kahvilasta tosielämän versio – huippukallis jäsenmaksu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun Frendit-komediasarjan päähenkilöt viettivät usein aikaa Central Perk -nimisessä kahvilassa. Central Perkistä inspiraationsa saaneita kahviloita on sittemmin nähty ympäri maailmaa, ja nyt sellainen on avattu myös Singaporeen.

Central Perk SG lupaa vierailleen autenttisen Frendit-kokemuksen. Faneja on kuitenkin ihmetyttänyt kahvilan tarjoama erikoisjäsenyys. Jäsenyydellä asiakkaat saavat erityisetuja, kuten mahdollisuuden varata tv-sarjasta tutun Central Perk -sohvan käyttöönsä, päästä erikoistapahtumiin ja tuoda paikan päälle maksimissaan viisi vierasta jonon ohi.

Erikoisjäsenyydestä joutuu maksamaan peräti 1.000 Singaporen dollaria, eli noin 700 euroa. Jäsenyyden korkea hinta on nostattanut kahvilan Facebook-sivulla runsaasti kritiikkiä Central Perk SG:n perustajia kohtaan. Monet ovat huomauttaneet, että niin korkealla hinnalla asiakkaiden täytyisi päästä vähintäänkin tapaamaan paikan päällä Frendit-sarjan hahmoja.

FACEBOOK