Jos Amerikka olisi poikaystävä… Parodiavideo kiteyttää oleellisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma seuraa Yhdysvaltojen presidentinvaalitaistoa epäuskoisena. Amerikkalaisten tähtilipun värittämä poliittinen elämä tuntuu absurdilta tilanteessa, jossa on alennuttu lapselliseen juupas-eipäs -väittelyyn ja valheiden mielivaltaiseen latelemiseen. Osa amerikkalaisista ei kehtaa enää hehkuttaa kotimaataan.

Parodiavideoita julkaiseva CollegeHumor-sivusto on nostanut muutaman vuoden takaisen julkaisun sosiaaliseen mediaan. Videolla pohditaan, kuinka poikaystävä käyttäytyisi, jos hän olisi kuin Amerikka. Lopputulos naurattaa edelleen.

Yhdysvaltojen tavoin käyttäytyvä poikaystävä viis välittää naisensa kunnioittamisesta. Hän lukee tyttöystävänsä viestit salaa, kuuntelee hänen keskustelujaan, haastaa riitaa ventovieraiden kanssa ja vie naisensa rahat. Amerikan tavoin käyttäytyvä poikaystävä jopa kieltäytyy maksamasta naisensa terveyteen liittyviä kustannuksia. Voisipa joku tehdä Suomesta samanlaisen videon.