Nainen sääti puhelimen kameraa – kummitus tallentui videolle?

Digi Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Walesissa asuva Elainen Hamer sääti keittiössään yhden aikaan yöllä puhelimensa videokamera-asetuksia. Nainen oli aikeissa kuvata ulkona näkyviä tähdenlentoja. Puhelin ikuisti kuitenkin jotain vieläkin kiehtovampaa.

Ensin Elainen puhelin kuvasi keittiössä leijuvia valopalloja, jotka voivat olla pölyn ja kameran salaman tekemiä. Myöhemmin naisen älypuhelimelle kuitenkin taltioitui savumainen hahmo, joka leijui kohti kameraa. 56-vuotias Elaine säikähti näkyä niin paljon, että alkoi huutaa.

Naisen vävypoika Jason Hughes julkaisi videon myöhemmin nettiin. Mirrorin mukaan Elainen talossa on käynyt useasti henkimaailman asiantuntijoita. Naisen talo on ilmeisesti rakennettu paikalle, jossa on ennen sijainnut paikallinen hirttopuu.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat