Facebookiin uusi ominaisuus – idea suoraan Snapchatista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookiin on tulossa uusi Masks-ominaisuus, joka on monille tuttu Snapchat-sovelluksesta. Sen myötä Facebookin live-videota kuvaavat voivat lisätä itselleen ja kavereilleen erilaisia maskeja.

Maskit toimivat samalla tavalla kuin Snapchatin linssit. Niiden ansiosta kasvoille ilmestyy videoilla uusia, animioituja naamareita, vaatteita ja muita yksityiskohtia. Snapchatin tapaan käyttäjille tarjotaan erilaisia maskeja, jotka vaihtuvat esimerkiksi juhlapäivien mukaan.

Maskit ovat nyt saatavilla Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Uudessa-Seelannissa asuville Facebook-käyttäjille. Facebook on luvannut ominaisuuden saapuvan lähikuukausien aikana myös muissa maissa asuville käyttäjille. Suomalaiset joutuvat siis vielä hieman odottamaan maskejaan.

 

Facebook
Facebook