Julia Roberts suojelee lapsiaan – eivät tiedä äidin olevan julkkistähti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Robertsilla on kolme lasta, mutta heitä nähdään julkisuudessa todella harvoin. Tähän on olemassa selitys koska 48-vuotias perheenäiti haluaa pitää oman julkisen ammattinsa ja perhe-elämänsä täysin erillään toisistaan.

Monet julkkisäidit esiintyvät julkisuudessa paljon lastensa kanssa ja julkaisevat heidän kanssaan otettuja yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa. Julia Roberts ei kuitenkaan ole yksi heistä eikä näyttelijätär edes käytä sosiaalista mediaa koska hän ajattelee olevansa sellaiseen leikkiin liian vanha.

Julia Roberts haluaa olla lapsilleen vain äiti, minkä vuoksi hän on pitänyt julkisuutensa täysin pimennossa lapsiltaan. Lapset eivät Robertsin mukaan edes tiedä, että hän olisi todella tunnettu. He ovat alkaneet vasta hiljattain ymmärtämään, että äidin työhön kuuluu erilaisten tarinoiden kertominen ja esittäminen eri ihmisinä. Vuonna 2014 näyttelijä on vielä kertonut, että hänen lapsensa eivät edes tienneet mitä hän tekee työkseen.

Julia Robertsilla on salainen lomapaikka hänen perheelleen, minkä lisäksi hän piiloutuu aina aurinkolasien ja hatun taakse pysyäkseen erossa paparazzeista ja pitääkseen fanit loitolla silloin kun hän liikkuu lastensa kanssa. Roberts ei ole senkään vuoksi halunnut tuoda lapsia julkisuuteen, että he pääsevät kunnolla itse päättämään mitä he haluavat isona tehdä sen sijaan, että he seuraisivat sokeasti vanhempiensa jalanjälkiä.