Naiset pettyivät Halloween-asuihin: ”Yksi koko sopii kaikille” – tältä ne oikeasti näyttävät!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloween-viikonlopun lähestyessä monet ihmiset etsivät itselleen hauskoja, pelottavia ja seksikkäitä naamiaisasuja. Oman puvun voi löytää itselleen naamiais- ja pilailupuodeista, mutta moni joutuu tilaamaan puvun verkkokaupasta ilman sovitusmahdollisuutta.

Pukuja voi löytyä monissa eri kokovaihtoehdoissa, mutta useissa asuissa koko voi olla one-size, joka tarkoittaa sitä, että puku on joustavaa materiaalia ja sen tulisi istua kaiken kokoisille. Näin ei kuitenkaan monissa tapauksissa ole. Nyt BuzzFeed-kanava julkaisi videon, jossa eri kokoiset naiset sovittivat yhden koon asuja ylleen.

Neljä naista pääsivät kokeilemaan erilaisia pukuja, joista oli tarjolla vain yksi isompi koko. Asujen koot olivat periaatteessa sopivia ja mahtuivat joten kuten naisten päälle, mutta pukujen mittasuhteissa ei ehkä oltu otettu tarpeeksi huomioon sitä miten asu istuu eri mallisten naisen ylle.