Maailman pelottavimmat metallibändit listattiin – suomalalaisyhtye ykkösenä!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metallibändit soittavat raskasta musiikkia, ja ominaista bändien jäsenillä on myös tumma pukeutuminen ja välillä jopa pelottavatkin asut. Nyt LA Weekly -sivusto laittoi järjestykseen koko maailman pelottavimmat metallibändit. Listauksessa korkeimman paikan veti suomalainen Oranssi Pazuzu.

Suomalainen Oranssi Pazuzu valittiin maailman pelottavimmaksi metallibändiksi. Viiden kärjessä Oranssi Pazuzun jälkeen järjestyksessä tulivat Watain, Tetragrammacide, Mournful Congregation ja Behemoth.

Lehti perusteli Oranssi Pazuzun pelottavuutta näin: ”Kun tämän suomalaiskokoonpanon Värähtelijä-niminen albumi julkaistiin alkuvuonna, arvioin sen tulevan olemaan vuoden 2016 huolestuttavin albumi. Nyt vuoden lähestyessä loppuaan huomaan, että albumi on yhä listani kärjessä.”. Lehti kuvaa Oranssi Pazuzun musiikin kuuntelemista pieleen menneeseen happotrippiin ja hypnoottiseen kuuntelukokemukseen, joka on täynnä pelottavia demoneita, ääniä ja haamuja.

#Repost @seasonofmistofficial ☀?☀ The engimatic EMPTINESS unveil details and the first new track from their highly anticipated new album! The album, titled 'Not For Music', was produced by Jeordie White (MARILYN MANSON), mixed by Sean Beavan (GUNS N ROSES, NINE INCH NAILS & more), and first track "Meat Heart" is streaming at smarturl.it/MeatHeart now courtesy of Decibel 'Not For Music' will be released on January 20. Pre-orders are available now at bit.ly/EmptinessMetal #emptiness #meatheart #notformusic #seasonofmist #blackmetal #postblackmetal #heavymetal #metal #bolzer #tombs #oranssipazuzu #gravepleasures #blutausnord #morbidangel #leviathan #theruinsofbeverast #morbuschron #mitochondrion #darkdescent #jeordiewhite #marilynmanson #seanbeavan #gunsnroses #nineinchnails

A photo posted by Jonas Sanders (Official) (@joe_propain) on