Poliisi julkaisi karun videon Helsingistä: ”Näitä näkee valitettavan usein”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa liikennekäyttäytymisessä havaitaan usein vakavia ongelmia, joista pahimpia on suojatien eteen pysähtyneen auton ohittaminen pysähtymättä. Jokainen tuollainen tapaus vaarantaa sivullisten turvallisuuden.

Nyt Helsingin poliisi on julkaissut Facebookissa karun videon tapauksesta, jossa juuri tälläinen rikkomus tallentui poliisin videolle. Viranomaiset kehottavat jakamaan videota, koska kiire ei saa olla syy muiden hengen vaarantamiseen. Videon tapauksessa autoilija jäi rysän päältä kiinni.

– Tätä saa jakaa, mikäli kiire ei sinunkaan mielestäsi saa olla syy muiden hengen vaarantamiseen. Tämä läheltä piti -tilanne on moottoripyöräpoliisimme kamerasta toissa viikolta Helsingin Käpylästä.

– Näitä ns. giljotiineja näkee taajamaliikenteessä valitettavan usein. Tällä kertaa jalankulkija selvisi onneksi säikähdyksellä – valkoisen auton kuljettajalle tuli sen verran seuraamuksia, että varmasti ensi kerralla osaa toimia vastaavassa tilanteessa oikein, Suomen poliisi kirjoitti Facebookissa.