Islannin missi sai tarpeekseen – sivalsi näyttävästi laihdutuskäskyjä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Islanti Arna Ýr Jónsdóttir on maallikon silmiin äärimmäisen kaunis ja upealta näyttävä nainen. Valitettavasti Miss Grand International -kilpailun järjestäjät eivät olleet samaa mieltä, ja kehoittivat kaunotarta paastoamaan painoa pudottaakseen. Nettiin ilmestyi pian tiukkasanainen jäähyväiskirje kilpailun järjestäjille.

– Olen erittäin vahva nainen, mutta joskus se ei riitä. Henkilökuntanne sanoi, että minun on pudotettava painoa finaalia varten, koska minulla on liikaa läskiä ja leveät hartiat. He kehoittivat minua syömään vähemmän ja siten minusta pidettäisiin enemmän, Jónsdóttirin kirje alkoi.

Missi päätti jättää Las Vegasissa järjestetyn kilpailun. Hän kertoo sijoittuneensa Miss Maailma -kilpailuissa 14. ja voittaneensa Miss EM -kilpailut. Hän omaa omien sanojensa mukaan misseille sopivan mentaliteetin ja intohimon, joten siten kukaan joka haukkuu häntä lihavaksi ei ansaitse naista kilpailuihinsa mukaan. Miss Grand International -kilpailu ei ansaitse Jónsdóttirin kasvoja, vartaloa, persoonaa tai sydäntä.

– Minun kotimaassani vartalonmalliani pidetään täydellisenä. Muistan sen aina, eikä kukaan voi koskaan väittää muuta, hän jatkaa.

Islannin missi pudottaa lausunnollaan niin sanotusti mikrofonin lattiaan. Kilpailun järjestäjien taholta myönnetään, että naista on kehoitettu laihduttamaan. Jokainen voi itse päätellä, onko islantilainen neitokainen liian lihava. Harvan mielestä on.

My goodbye letter✉️?

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) on

From the judging interview yesterday ✨ #missgrandinternational #missgrandiceland #mgi2016 #missgrandinternational2016

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) on

Well, I'm back and safe home! It's was so gooooood to say hi to my bed ???

A photo posted by Arna Ýr Jónsdóttir (@arnayr) on