Mies ajoi 207 km/h kotiin – pelkäsi noutoruoan jäähtyvän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki noutoruokaa hakeneet tietävät, että ateria maistuu mälsältä jäähtyessään. Etenkin uppopaistetut ranskalaiset ovat parhaan makuisia tuoreena. Tätä mieltä oli myös brittiläinen Lee Rutherford, joka ajoi kotiinsa järisyttävää ylinopeutta. Hän oli käynyt hetkeä aiemmin McDonald’sin ajokaistalla ruokaa hakemassa.

Poliisti seurasivat Renault Cliollaan 207 kilometrin tuntivauhtia ajanutta miestä. Kun mieheltä kysyttiin syytä hurjastelemiselle, vastasi hän halunneensa kotiin mahdollisimman pian. Mies pelkäsi, että hänen ateriansa ehtisi jäähtyä ajomatkan aikana.

Rutherford tuomittiin 20 viikoksi vankeuteen, kahden vuoden ajokieltoon ja 1.250 euron sakkoihin. Lisäksi hän joutuu käymään uudestaan ajokokeen. Miehen ajama Renault Clio ei ollut vakuutuskelpoinen ajoneuvon tuunaamisen vuoksi, Mirror uutisoi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.