Hehkulamppua yritettiin vaihtaa UAV-lennokilla – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreella Youtube-videolla haetaan vastausta kysymykseen, kuinka monta UAV-kopteria tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu. Videon perusteella ei kovin montaa, mutta kärsivällisyyttä, aikaa ja ehjiä vaihtolamppuja vaaditaan sitäkin enemmän.

Useimmat kauko-ohjattavan lennokin yrityksistä päättyvät hehkulampun ja koneen tippumiseen lattialle.

Lukuisten kokeilujen jälkeen kopteri onnistuu irrottamaan lampun ja lopulta vaihtamaan uuden entisen tilalle. UAV-lennokit eivät siis ainakaan vielä täysin sovellu hehkulampun vaihdon kaltaisiin käytännön töihin, ellei tehtävään ole varautunut useiden varalamppujen kanssa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat