Tanskalaisessa linja-autossa hulvaton Trump-sivallus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa vaalikuume on parhaillaan korkeimmillaan, kun presidentinvaalit ovat käynnissä. Vaalien pääehdokkaat Donald Trump ja Hillary Clinton ovat vääntäneet peistä paremmuudestaan monin tavoin, ja erityisesti Trump on saanut osakseen monenlaisia julkisia sivalluksia. Nyt myös Tanskassa.

Kööpenhaminan kaduilla liikkuu parhaillaan linja-auto, jonka kylkee on teipattu suurikokoinen Trumpin pää. Silminä nähdään auton renkaat, joihin on teipattu Trumpin silmät. Linja-auton lähtiessä liikkeelle silmät pyörivät ”kuin hedelmäpelissä”.

Tempauksen takana on uutistoimisto AP:n mukaan Tanskan sosialistinen puolue, ja virallisena tavoitteena on saada ulkoyhdysvaltalaiset äänestämään vaaleissa teemalla ”Älä unohda äänestää – sillä voi olla seurauksia”. Video linja-autosta on julkaistu esimerkiksi DR Nyheder -uutissivuston Facebookissa.

Genius bus commercial seen in Copenhagen today!! ?#dontforgettovote #copenhagen #sf #trump #hilary

Video, jonka Anders Lindegaard (@anders.lindegaard) julkaisi