Pojan pila överiksi – äiti ei enää uskalla astua huoneeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Halloweenin paikkeilla ihmiset satsaavat karmiviin asukokonaisuuksiin ja pelotteleviin koristeisiin. Nyt eräs poika keksi hurjan tavan pelästyttää äitinsä tavallisen paperiaskartelun avulla. Idea on jaettu nettiin kaikkien hyödynnettäväksi.

Japanilaisissa kauhuelokuvissa on usein kalpeakasvoisia lapsia, jotka saattavat seistä hiljaa paikoillaan ja tuijottaa kohdettaan herkeämättä. Harva haluaisi kohdata tällaista näkyä tosielämässä, mutta nyt sekin on mahdollista. Facebookissa näytetään, miten pelottavan hahmon voi askarrella itse.

Ensin pelottavat kasvot ja käsi tulostetaan eBaums World -nettisivustolta. Sen jälkeen ne leikataan huolellisesti ja sijoitetaan verhon, oven tai vaikkapa kulman taakse kurkkaamaan. Ihmisen mielikuvitus hoitaa loput pelottelusta.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=371228989877200&id=100009703061704